Gå til hovedinnhold Gå til søk

Etablererprogram for deg som vil starte opp egen bedrift

Dato 16. oktober
Sted Mo i Rana

 

Entreprenørskap har blitt et stadig mer populært tema de siste årene, med stadig flere enkeltpersoner som ønsker å starte sine egne bedrifter og bli suksessfulle gründere. For å feire denne trenden, blir det nå arrangert en begivenhet for gründere og oppstartsbedrifter.

Arrangementet vil samle en rekke ulike aktører innenfor entreprenørskap, inkludert gründere, investorer, mentorer og eksperter på ulike områder. Det vil være muligheter for nettverksbygging, læring og inspirasjon gjennom presentasjoner, diskusjoner og workshops.

En viktig del av arrangementet vil være å fremme ideer og innovasjon blant deltakerne. Dette vil inkludere muligheter for å pitch sine ideer for et panel av eksperter, og motta verdifulle tilbakemeldinger og veiledning. Videre vil det også være muligheter for å delta i mentorprogrammer og akseleratorer, som vil gi deltakerne tilgang til ekspertise og ressurser som kan hjelpe dem å vokse og utvikle sin virksomhet.

En annen viktig del av arrangementet vil være å fremme bærekraftig entreprenørskap og sosialt entreprenørskap. Dette vil inkludere presentasjoner og diskusjoner om hvordan gründere kan bidra til å løse samfunnsproblemer og samtidig tjene penger. Dette vil også inkludere muligheter for å lære om bærekraftig praksis og hvordan man kan integrere dette i virksomheter.

Arrangementet vil også tilby muligheter for deltakere å få tilgang til finansiering og investeringer. Dette vil inkludere pitch-konkurranser, speed-investeringssesjoner og møter med potensielle investorer. Dette vil gi deltakerne muligheter til å få finansiering og vokse virksomheten sin.

Sammenfattende vil arrangementet være en flott mulighet for gründere og oppstartsbedrifter til å lære, nettverke og få tilgang til ressurser som kan hjelpe dem å vokse og utvikle virksomheten sin. Det vil også bidra til å fremme innovasjon, bærekraftig praksis og sosialt entreprenørskap.

 

Facebook