Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

VÆXT Mo i Rana består av både lukkede kontorer og åpent kontorlandskap. Her kan du leie fast kontorplass i åpent landskap. Vi har tilgjengelige Silent pods som gir deg muligheten til å ta ditt møte uforstyrret.

Leietakerne våre er en miks av flotte mennesker som enten er i startfasen av bedriftsetablering og de som allerede jobber i etablerte.

Hos oss får du dermed muligheten til gode samtaler og utveksling av erfaring gjennom kaffekoppen på morgenen eller om man tar seg tid å nyte lunsj eller sene arbeidskvelder med de andre leietakerne.

Væxt arrangerer ulike seminarer, felles lunsjer innimellom, noe som kommer deg til gode.

Rana Utvikling tilbyr etablereservice i lokalet og du kan når som helst avtale tid for en prat. Det gjelder både om du er helt ny og går og tenker på å starte opp for deg selv eller om du er etablert og trenger hjelp til å gjøre endringer som kan snu «skuta».

Vi hjelper deg uansett med å sette deg i kontakt med de ulike vi har i nettverket slik at du skal få best mulig hjelp.

Tegn et medlemskap hos på 1000,- per måned og du vil ha tilgang til alle våre fasiliteter i tillegg til å bli en del av en arena som har fokus på nettverksbygging, delekultur og sosialisering i et inspirerende og inkluderende miljø.

Rune Devig Andreassen

Kontaktperson