Presentasjonsteknikk i 2020

Hvordan utføre en engasjerende presentasjon gjennom Teams og Zoom?
 
Du har sikkert som mange andre måttet ta møter og deltatt på kurs og foredrag digitalt siden covid-19 slo inn. Vi har nå fått et drøyt halvår på å lære oss hvordan plattformer som Teams og Zoom fungerer, men mange opplever at de ikke får det samme utbyttet av å møtes digitalt som å møtes i den virkelige verden. 
 
Faktum er at det ser ut til at vi må benytte oss av slike plattformer for å kunne jobbe under denne pandemien, og den vil nok ikke være over med det første. I tillegg vil det garantert komme flere kriser og situasjoner hvor en presentasjon over digitale plattformer vil bli en god løsning. 
 
La oss være ærlig, det er ikke mange presentasjoner, foredrag eller kurs over nett som vi har deltatt på som var like engasjerende som om det ble presentert i den virkelige verden. Er det fordi det er for lett å «snike seg» unna? Eller er det at presentasjonen ikke blir like engasjerende over nett? Er det på grunn av at man mangler den kontakten man får i den virkelige verden, med kroppsspråk som tilbakemelding?
 
Tonje mener den største grunnen er at dette er en ny plattform som vi må lære oss å bruke. Og slik som det er med alle nye ting – man må teste ut og tørre å feile litt og ikke minst – lære av det. 
 
Tonje Ødegård Strifeldt skal ta dere med på et spennende foredrag om hvordan du kan utføre en god presentasjon over Teams og Zoom. Tema hun kommer til å gå gjennom er:
 
  • Generelle kjøreregler for møter og presentasjoner på teams og zoom
  • Hvordan lage en spennende presentasjon som vil engasjere deltakerne
  • Presentasjonsteknikk gjennom digitale plattformer
  • Hvordan skape engasjement og få respons fra deltakere på digitale plattformer
 
Møteplassen for foredraget er selvfølgelig gjennom digitale plattformer! Link til møterommet får alle deltakere som har meldt seg på når kurset nærmer seg.
 
Kurset har en varighet på ca 1,5 time
Kurset holdes 18. november kl. 19:00
Pris for kurset: 500,- per deltaker. Bindende påmelding
Rull til toppen